SAM CHEEZY SOS(Tel No: 012 417 78 76)
Pernahkah anda makan di restoran makanan segera K*C dan menggemari cheezy wedges. Malah kadang-kadang anda meminta lebih, sos kejunya yang berwarna oren. Malah ada yang nak sos lebih ...kena caj.
di PASARAYA wedges berharga sekitar
RM6.00
dan boleh dimakan berkali-kali
masalahnya sos cheezy tidak ada jika wedges dibeli di kedai...
KINI TIDAK LAGI....
ANDA MAMPU MEMBUAT SOS CHEEZY DI RUMAH
TEPUNG CHEEZY
1. Mudah di bancuh, dengan air panas
2. Cepat disediakan
3. Boleh dibuat berkali-kali untuk satu paket
4. Sesuai untuk Restoran Western Food, Keluarga, Peniaga burger/hotdog, parti birthday dan Hari Perayaan.
Untuk memesannya :
COD(Cash on delivery) untuk pesanan minima 5 packets untuk sekitar kawasan Ipoh, Lahat dan Batu Gajah, tiada caj penghantaran. Penghantaran COD dalam masa 24 jam selepas pesanan dibuat.
Tel atau SMS
Hubungi :Syamsul 012 417 7876 /Shamila 013 34 34 768
Account Number:
Maybank (Syamsul Arifin )55 80 330 511 69
CIMB (Shamila Ali) 147 100006 23202
Penghantaran POS Courier:
Harga Semenanjung:
Bil Cheezy |
Harga Cheezy |
Poslaju caj |
Jumlah Bayaran |
1 pack
|
RM 12.00
|
RM 7.00
|
RM 19.00
|
2 packs
|
RM 24.00
|
RM 7.00
|
RM 31.00
|
3 packs
|
RM 36.00
|
RM 7.00
|
RM 43.00
|
4 packs
|
RM 48.00
|
RM 9.00
|
RM 57.00
|
5 packs
|
RM 60.00
|
RM 9.00
|
RM 69.00
|
Harga Penghantaran ke Sarawak:
Bil Cheezy |
Harga Cheezy |
Poslaju caj |
Jumlah Bayaran |
1 pack
|
RM 12.00
|
RM 9.00
|
RM 21.00
|
2 packs
|
RM 24.00
|
RM 9.00
|
RM 33.00
|
3 packs
|
RM 36.00
|
RM 10.00
|
RM 46.00
|
4 packs
|
RM 48.00
|
RM 12.00
|
RM 60.00
|
5 packs
|
RM 60.00
|
RM 12.00
|
RM 72.00
|
Harga Penghantaran ke Sabah:
Bil Cheezy |
Harga Cheezy |
Poslaju caj |
Jumlah Bayaran |
1 pack
|
RM 12.00
|
RM 9.00
|
RM 21.00
|
2 packs
|
RM 24.00
|
RM 9.00
|
RM 33.00
|
3 packs
|
RM 36.00
|
RM 11.00
|
RM 47.00
|
4 packs
|
RM 48.00
|
RM 13.00
|
RM 61.00
|
5 packs
|
RM 60.00
|
RM 15.00
|
RM 75.00
|
Apa yang ditunggu lagi... Buatlah pesanan sekarang...
Tel atau SMS
Hubungi :Syamsul 012 417 7876 / Shamila 012 34 34 768
No comments:
Post a Comment